Una tarda amb Stephen Batchelor


Data: 19/01/2021
Hora: 7:15 pm - 9:00 pm
Lloc:

La Sangha Secular de Barcelona (i ara també a Madrid) s’ha constituït legalment com a associació, així que volem celebrar-ho! Per a la ocasió, l’Stephen Batchelor ha accedit a ‘visitar-nos’ i oferir-nos reflexions sobre un tema encara sorpresa, seguit d’una sessió de preguntes/debat. Serà un dia molt especial per a tots els membres i amics de la nostra comunitat de meditació.

Com sabeu, portem anys organitzant esdeveniments i retirs a nivell local per facilitar l’accés a certs enfocaments del dharma, ja que gairebé tot el que existeix és en anglès. I com que encara nedem en aquestes aigües del món virtual, hem volgut aprofitar per obrir la nostra celebració a qualsevol persona interessada, sigui on sigui. L’esdeveniment comptarà amb traducció simultània al castellà, de manera que cadascú pot triar en quin idioma escoltar l’Stephen.

L’entrada és gratuïta (encara que amb places limitades) i hi haurà l’opció d’ajudar a cobrir els costos de traducció, per a qui ho desitgi, així com d’oferir un donatiu per a l’Stephen.

Serà el dimarts 19 de gener a les 19:15 h
Us podeu inscriure en aquest enllaç.

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: