Taller: Una pràctica holística


Data: 15/09/2019
Hora: 10:00 am - 6:00 pm
Lloc: Centre de mindfulness de Barcelona

Per a que la plena consciència sigui transformadora, hem d’estar presents d’una manera particular i extendre aquest principi a tot el que fem. Busquem que la meditació permeï la nostra vida però el com vivim també es filtra cap a la meditació. Enlloc d’estirar cap a direccions contràries quan estem al coixí i fora d’ell, podem practicar d’una manera que integri tots els aspectes de la nostra vida.

El budisme articula aquesta visió de pràctica holística en la tasca de cultivar el camí òctuple. En aquest taller d’un dia, agafarem aquesta idea i l’explorarem amb detall, mirant la seva lògica interna i com s’interrelacionen les diverses “branques”, per entendre com la presència (mindfulness) està guiada pels sis factors que la precedeixen i ens obre la porta al vuitè, el samādhi: el recolliment o unificació de la ment en un estat de benestar, vitalitat i calma.

La jornada inclourà explicacions, moments d’indagació i meditacions guiades. Cal portar robar còmoda, mitjons, tupper amb el dinar i una llibreta per prendre notes. Es proporcionaran begudes i una mica d’esmorzar.

Preu: 25€
Per inscriure’t omple aquest formulari i fes el pagament o bé per paypal aquí o bé per ingrés al compte ES 73 3025 0004 3414 3326 4427 indicant el teu nom en el concepte. (En cas de dificultats econòmiques, siusplau contacta’ns. No volem que ningú quedi exclòs per motius econòmics.)
EL TALLER ESTÀ PLE. Si t’hi vols inscriure, omple el formulari però no facis cap pagament. T’afegirem a la llista d’espera i si en els propers dies s’allibera un lloc t’avisarem per email.

Bernat Font s’ha format a Gaia House i al Bodhi College i té un màster en Estudis del Budisme per la Universitat de South Wales. Guia la Sangha Secular a Barcelona i el seu mentor és Stephen Batchelor. [+]

Contacte: sanghasecular@gmail.com

Centre de Mindfulness de Barcelona:
c/ Escorial 11 (portal de fusta) 2n pis

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: