Taller amb Lama Rod Owens: “Dharma radical en temps de canvis”


Data: 24/03/2018 - 25/03/2018
Hora: 11:00 am
Lloc: Casa del Tibet Bcn

És un temps difícil per a nosaltres: agitació política, desigualtat de gènere, empobriment, drets LGBT, racisme, preocupacions medioambientals, i moltes altres coses que ens provoquen esgotament i espant mentre intentem no culpar, jutjar ni tancar-nos en banda. O bé tenim la incòmoda sensació que la nostra pràctica està desconnectada de qüestions socials, o bé busquem solucions i volem treballar activament per ser agents de canvi en el nostre entorn, però sentim incapacitat, bloqueig i por.

La compassió està al centre de la nostra eficàcia com a agents de canvi, però com definim la compassió cap a nosaltres mateixes? Com podem encarar la injustícia d’una manera que estigui influida per la nostra pràctica? Quines estratègies podem reunir per ajudar-nos a encarar la violència que veiem en nosaltres i en les demés persones? Com pot el dharma fer de nosaltres guerrers espirituals i aliats espirituals?

El taller de dos dies adreçarà aquests temes i preguntes combinant diàleg, meditacions guiades, pràctiques de moviment i debats en grup.

Quan? Dissabte 24 de març d’11h a 14h i 15:30h a 18:30h, i diumenge 25 d‘11h a 14h.
Preu: 100€ / socis de la fundació Casa del Tibet: 80€
Per inscriure’t truca al 932075966 o envia un email a admin@casadeltibetbcn.org

Pertanyent a una nova generació de mestres, Lama Rod Owens representa un pont entre la tradició i la modernitat. Va realitzar el retir tradicional de tres anys a Kagyu Thubten Chöling, Nova York, i té un màster de la Harvard Divinity School. Enlloc de projectar una imatge de perfecció, Lama Rod intenta mostrar-se obert i vulnerable, en la seva realitat d’home afroamericà i ‘queer’, per ajudar els demés a fer el mateix, ja que a l’altra banda de la por hi ha l’alliberament, i no podem curar allò que no reconeixem. Li interessa la raça, el gènere, la sexualitat, la identitat; la intersecció entre l’activisme i la pràctica espiritual; conversar i reflexionar sobre aquells temes que ens fan por. És coautor del llibre “Radical Dharma: Talking Race, Love and Liberation”.

Llegeix una entrevista recent amb Lama Rod Owens a budismosecular.org !

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: