Sessió de meditació online


Data: 10/04/2020
Hora: 7:00 pm - 8:00 pm
Lloc:

La Sangha Secular s’ha mogut online i realitza les seves trobades setmanals a través de zoom mentres duri el confinament. A més a més ha afegit una sessió extra de meditació els divendres. Les sessions són lliures i funcionen amb el principi de generositat, o dāna, a través de Paypal.

Ara és un gran moment per recolzar-nos en la meditació, no només per com ens pot ajudar a viure aquests temps sinó també com a oportunitat en sí per aprofundir en la pràctica i seguir aprenent!

No cal fer-se un usuari a zoom, però sí descarregar-se l’app a l’ordinador, mòvil o tablet. Per defecte, quan entreu a la reunió de zoom el vostre micro estarà silenciat, i per minimitzar soroll de fons us demanem que el mantingueu així excepte quan intervingueu.

Enllaç: https://zoom.us/j/987332030

Bernat Font s’ha format a Gaia House i al Bodhi College, on segueix un teacher training amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i paral·lelament cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Des de fa anys, guia la Sangha Secular a Barcelona. [+]

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: