Retir amb Andrea Castillo: “Energia, atenció plena i concentració” CANCEL·LAT


Data: 03/06/2020 - 07/06/2020
Hora: Dia sencer
Lloc: Casa d'espiritualitat Marcos Castañer

CANCEL·LAT !

(Para información en castellano, descárgate el dosier en el link de más abajo.)

Quin és el context de la meditació mindfulness? Quins valors la guien i cap a on ens condueix? En aquest retir de 4 dies amb Andrea Castillo, assistida per Bernat Font, investigarem a través de l’escolta, la reflexió i la meditació els tres últims elements del que el budisme anomena el camí òctuple:
Esforç Correcte 

Atenció Plena Correcta 

Concentració Correcta

Parlarem de l’esforç correcte com a energia o recurs vital, veient com s’expressa moment a moment, sempre canviant, i de com posar-lo en pràctica sàviament. Indagarem també en el que és l’atenció plena (mindfulness) i la concentració; en com incentivar la presència contínua de l’atenció plena i així crear les condicions propícies per rebre el regal de la concentració. D’aquesta manera aprendrem com s’interrelacionen aquests tres elements de la pràctica.

Per inscriure’s cal llegir el dosier informatiu i omplir el formulari (links més avall).

Andrea Castillo és mestra de l’Insight Meditation Center de Redwood City California i ofereix retirs als EUA i a llatinoamèrica. Ha practicat amb Gil Fronsdal, Andrea Fella i Bhikkhu Analayo. Doctorada en Humanitats, s’ha graduat del Chaplaincy Training Program del Sati Center i el Dharma Mentoring Training Program (IMC) entre d’altres, i actualment cursa el programa de teacher training de quatre anys de l’Insight Meditation Society a Massachusetts, dirigit per Joseph Goldstein.

Bernat Font s’ha format a Gaia House i al Bodhi College, on segueix un teacher training amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i paral·lelament cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Des de fa anys, guia la Sangha Secular a Barcelona. [+]

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: