Recès de Meditació i Mindfulness


Data: 31/10/2019 - 03/11/2019
Hora: Dia sencer
Lloc: Casa d'espiritualitat Marcos Castañer

Viure amb Consciència Plena i Compassiva. 

Els quatre estats sublims.  Amor-amistat. Compassió. Alegria. Equanimitat.       

Amb aquesta noble pràctica podem conviure amb les emocions aflicitves, l’ansietat, la insatisfacció i l’estrès i viure amb felicitat i noblesa.

Samsara o Vida mundana. Reconèixer les tempestes emocionals, pensaments i pautes de conducta negatives per a transformar-les en amigables i profitoses. Viure amb plenitud i benestar tot allò que ens agrada i també els que ens desagraden. Aprendrem a fer-ho amb acceptació i autocompassió.

Filosofia Buddhista. Generositat. Acontentament. Paciència. Puresa mental. Ahimsa (no violència). Noble Camí.

Meditació de saviesa tranquil·la. Shamatha, atenciò a la respiració per calmar la ment i augmentar la consciència plena i transformadora. Vipassanā, visió profunda, veure més enllà de les percepcions, descobrir la veritable essència de la ment. Mettā, desig d’amor amistat, compassió i generositat cap a tots els éssers.

Dades del recés.

Place limitades. Data 31 d’octubre a 3 de novembre. Inscripcions: fins el 20 de setembre. Per reservar plaça cal abonar l’import del recés.

Habitacions individuals amb bany privat. Estada en pensió completa (3 nits), menjar vegetarià. Arribada dijous 31 d’octubre a partir de les 17:00h per tal de fer la inscripció i assignació de les habitacions (imprescindible DNI ). A les 19:00h presentació i inici del recés. Finalitza el diumenge després de dinar.

Professor: Àngel Solà.

Contactes: Logístic, Bernat, telf 606120372, bernat.gaston@gmail.com. Temari del curs Àngel Solà, telf 619737887.  Aportació total 260€. Compte: ES12 1491 0001 2810 3456 3716. Posar nom i cognom i senyalar recés Hostalets. Enviar si us plau un correu/whatsapp amb les dades de la transfer. Es confirmarà la reserva de plaça i s’enviarà la resta de la informació.

 

 

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: