Dia de pràctica des de casa


Data: 05/04/2020
Hora: 10:00 am - 9:00 pm
Lloc:

Podem trobar espai enmig del confinament. Aquest dia de pràctica des de casa vol servir per reconnectar i veure on som amb la meditació, i per ajudar-nos a trobar un equilibri entre fer vida a casa i aprofitar la ocasió per enfortir la nostra pràctica. No es pretén que sigui un retir d’un dia amb el mateix nivell d’aïllament que si fos presencial, però sí un dia on simplifiquem activitats, desconnectem de la informació i xarxes socials, i aportem plena consciència a totes les tasques i a la vida familiar. Aquesta convivència entre pràctica i vida quotidiana, més que una limitació, es tractarà com una virtut.

Hi haurà tres sessions (matí, tarda i vespre) d’una hora, i una lectura breu a fer cadascú. A més, cada participant podrà participar en un grup reduït amb l’instructor per comentar en quin moment personal es troba amb la pràctica, i plantejar qüestions sobre meditació.

10:00-11:00 — Presentació, meditació guiada i instruccions.
15:30-16:30 — Conversa a partir de la lectura (+ meditació 30′ opcional).
20:00-21:00 — Compartir, preguntes, meditació breu i cloenda.

Places limitades. Rebreu un enllaç de Zoom el dia abans; cal tenir l’app instal·lada. El dia de pràctica s’ofereix amb esperit de generositat. Les contribucions es poden fer a través de Paypal.

Bernat Font s’ha format a Gaia House i al Bodhi College, on segueix un teacher training amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i paral·lelament cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Des de fa anys, guia la Sangha Secular a Barcelona. [+]

Registra't

Bookings are closed for this event.

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: