Intensiu de meditació en silenci


Data: 10/11/2019
Hora: 10:00 am - 1:00 pm
Lloc: Centre de mindfulness de Barcelona

Els intensius són ocasions per aprofundir en la pràctica de la meditació durant un matí i regalar-se temps. Són matins de silenci, no guiats, així que cadascú té la llibertat de practicar l’estil de meditació/mindfulness que prefereixi però sense perdre l’ambient de suport que es crea al fer-ho en grup. Alternem sessions asseguts i caminant, amb una petita pausa per esmorzar (proporcionat per l’organització), i al final de la trobada hi ha la oportunitat de socialitzar i parlar de la pràctica.

L’intensiu té un cost de 5€ per cobrir despeses del local i l’esmorzar. Com que de vegades això no és suficient, si et sents mogut/da a oferir més, ho agrairem. D’altra banda, si tens dificultat escriu-nos: no volem que ningú quedi exclòs per motius econòmics. Més informació sobre dāna (la pràctica de la generositat) aquí.

Tothom és benvingut sigui quin sigui el seu gènere, ètnia, orientació sexual o confessió religiosa.

Què portar? Roba còmoda i mitjons. Si utilitzes banqueta de meditació te l’hauràs de portar; a la sala hi ha cadires i coixins de meditació, tot i que si ho prefereixes porta’t el teu.

Inscriu-te omplint aquest formulari i fes el pagament o bé per paypal aquí o bé per ingrés al compte ES 73 3025 0004 3414 3326 4427 indicant el teu nom en el concepte.

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: