Grup d’estudi “Fonaments del budisme”


Data: 06/09/2020
Hora: 5:00 pm - 7:00 pm
Lloc:

El grup d’estudi ‘Fonaments del budisme’ (GEFB) és una nova activitat de la Sangha Secular. Es tracta de sessions mensuals, d’entre 1h 30′ i 2h, on adquirir una base de coneixements del budisme sobre la qual poder-hi construir, establir connexions entre conceptes, i relacionar la nostra experiència personal amb les ensenyances. A cada sessió es parlarà d’una de les fórmules o “llistes” del budisme, per adquirir una noció general de de què tracta, quina significància o propòsit té, i quin lloc ocupa en l’arbre del dharma. També dedicarem un temps a meditar.

Aquesta activitat funciona amb una quota escalonada de 60€-100€ per quadrimestre. Cadascú escull el que li sembla més correcte i adequat a les seves circumstàncies dins d’aquesta finestra. Si la quantitat mínima és massa per a la teva situació actual, detalla-ho a la inscripció: seguint la filosofia de generositat de la Sangha Secular, ningú ha de quedar fora del grup d’estudi per no poder-s’ho permetre econòmicament.

Dates: 6 de setembre, 4 d’octubre, 8 de novembre, 13 de desembre.
Les classes seran via Zoom.
Més informació + inscripció clicant aquí.

Bernat Font s’ha format a Gaia House i al Bodhi College, on segueix un teacher training amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i paral·lelament cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Des de fa anys, guia la Sangha Secular a Barcelona. [+]

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: