Dia de pràctica


Data: 08/07/2018
Hora: 10:00 am - 6:00 pm
Lloc: Centre de mindfulness de Barcelona

De tant en tant, necessitem fer un parèntesi per recarregar i nodrir-nos. Una jornada sencera de pràctica aporta espai i vitalitat sense el compromís de temps que implica un retir, sense interrompre el nostre ritme, però tot i així oferint la oportunitat de practicar sense presses, d’investigar i aprofundir. També nodreix la nostra meditació del dia a dia i ens connecta amb altra gent en un entorn de suport mutu.

Durant 8 hores, farem meditacions amb i sense guia, asseguts i caminant, explorant diferents maneres de cultivar la plena consciència. L’entorn serà de silenci però hi haurà moments dedicats a compartir dubtes i experiències. Acabarem amb una beguda i xerrada informal.

Cal portar roba còmoda (es recomana mitjons) i tupper amb el dinar. Es proporcionaran begudes i una mica d’esmorzar.

Preu: 25€
Registra’t al formulari següent – les places són limitades. Pots pagar per paypal aquí o per ingrés al compte ES 73 3025 0004 3414 3326 4427 indicant el teu nom en el concepte. (En cas de dificultats econòmiques, siusplau contacta’ns. No volem que ningú quedi exclòs per motius econòmics.)

Centre de Mindfulness de Barcelona:
c/ Escorial 11 (portal de fusta) 2n pis

Bernat Font va entrar en contacte amb la meditació i el budisme fa més de 10 anys. Està format en el programa Community Dharma Leadership i té un Màster en Estudis Budistes per la Universitat de South Wales. Co-dirigeix el ‘Grup de budisme secular de Barcelona’ i el seu mentor és Stephen Batchelor. [+]

Registra't

Bookings are closed for this event.

Afegeix l'event a Google CalendariCal

Veure altres esdeveniments en aquesta categoria: